Cautare

4007 de rezultate pentru "dragan dan angelica" (7.44 secunde)
Gabriela Dragan - director general al Institutului European din Romania, prof. univ. Ilie Badescu - directorul Institutului de Sociologie, prof.univ.
Pe prima pozitie in randul celor mai bogati romani, cu o avere estimata intre 1,3 si 1,6 miliarde de dolari, se afla Iosif Constantin Dragan.
Rubis va deveni de ieri al doilea operator european independent in domeniul GPL, dupa Butan Gas, firma miliardarului roman Iosif Constantin Dragan.
Schimbarea conducerii agentiei se pare ca a adus un suflu nou. Astfel, la doar cateva luni de la numirea in functie, noul presedinte, Daniel Dragan a rectificat greseala predecesorului sau.
Reamintim ca Genica Boerica este în prezent în arestul politiei bucurestene, dupa ce, în noaptea de marti spre miercuri, Tribunalul Bucuresti a prelungit în sedinta secreta, cu 30 de zile, mandatele de arestare preventiva emise pe numele lui Boerica, Constantin Radu Dragan si Dorian Aurel Prie, inculpati într-un dosar penal pentru o restituire ilegala de TVA de 11 miliarde de lei vechi obtinuta de la Directia Generala a Finantelor Publice Dolj.
Daniel Dragan, presedintele Agentiei, spune ca astfel de unitati nu mai au ce cauta langa capitala."Nu vreau sa apar in situatia de a fi groparul acestor unitati.
Potrivit topului "Adevarul 500 miliardar", primii zece cei mai bogati romani sunt, in ordine, Dinu Patriciu, cu o avere estimata la 1,9-2 miliarde de euro, Ion Ţiriac, cu o avere de 950 de milioane-1 miliard de euro, Zoltan Teszari, cu o avere de 900 de milioane de euro, fratii Marius si Emil Cristescu, cu o avere estimata la 850 de milioane de euro, Sorin Ovidiu Vantu, cu o avere de 800-850 de milioane de euro, Veronica Dragan, cu 800 de milioane de euro, George Becali, cu o avere de 700-750 de milioane de euro, fratii Bobby si Razvan Paunescu, cu o avere de 700 de milioane de euro, Ovidiu Tender, cu o avere estimata la 650-700 de milioane de euro, si familia Voiculescu, cu o avere de circa 650 de milioane de euro.
  Craiovenii îsi pot "marketa" orasul pe www.craiovamea.org  Alt invitat prezent la eveniment a fost Tudor Totolici, consultant pe strategie MB Dragan, care la GeekMeet a lansat www.craiovamea.org, o platforma prin care craiovenii îsi pot "marketa" mai bine orasul.
970 tone de legume, a declarat Stefan Dragan, director al Directiei Politici de Piata in Sectorul Culturi Horticole din cadrul MAPDR.
Nici nu se compara patrunjelul din supermarket cu cel de aici, chiar daca acesta din urma este mai 'prapadit'", a spus Maria Dragan, de 55 de ani.
Magazinul online MusicNonStop.ro, produs Roton si MB Dragan prin care se poat descarca legal hituri locale si internationale la calitate de CD, a obtinut premiul 3 la sectiunea Audio-Video.
"Este un proiect generos, care deschide perspective deosebite de dezvoltare nu numai pentru judetul nostru si pentru zona de sud a tarii, ci pentru Romania, in general, caci Bucurestiul va deveni un port la Dunare, legat direct de Belgrad, de Budapesta, de Viena, de Rotterdam...", declara Marian Dragan, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Calarasi.
Alexandru Stamin (24 kg) - locul 3, Ana Maria Dragan (32 kg) - locul 2; U11: Alexandru Catrinoiu (30 kg) - locul 3, Mario Fabian Bazoi (42 kg) - locul 3, Alexia Stamin (+52 kg) - locul 1;
campioanele olimpice- Georgeta Damian Andrunache, Camelia Lupascu cu fiul, Alina Dumitru cu fiul, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, actorii Teatrului Mic- Silvana Mihai, Alina Petrica, Irina Ungureanu, Valentina Popa,Cezar Grumazescu si Rares Florin Stoica, realizatorii radio-TV Mihai Radulescu (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Mihai Gainusa (radio), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Adriana Matei (hypewit.ro), concurenti emisiune Exatlon Kanal D- Ana Cazan,Irina Postolea, Yamato Andrei Zaharia, Catalin Ionut Dumitrescu,Cristian Geamanu, Mirel Dragan,Alexandru George Stoica, precum si actorii serialului Vlad-Pro Tv-Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Diana Sar.
In anul 1969, a fost ales de regizorul Mircea Dragan pentru a juca in seria "Brigada Diverse", alaturi de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Radulescu si Puiu Calinescu.
Zoltan Andras (voce), Emil Viciu (chitara), Laszlo Micea Horvath (clape), Vladimir Sateanu (chitara bas), Gabriel Dragan (tobe). Biletele pentru concertele de la Suceava si Iasi se gasesc la cluburi si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe eventim.ro).
Distributia este compusa din "aripa tanara" a teatrului: Simina Constantin, Alina Teianu, Dora Ortelecan Dumitrescu, Viorel Ionescu, Jou-Jou Dragan, Geo Dinescu, Marin Fagu.
Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabriel Dragan, Mircea Horvath si Vladi Sateanu au pregatit un setlist diversificat, incluzand cele mai iubite melodii Sarmalele Reci din toate timpurile, dar si cateva noutati, in stilul caracteristic.
In data de 9 mai, incepand cu ora 21:00, personaje binecunoscute, precum "Violeta", "Gasca de la bloc", "Mona", "Ana are mere", "Maniac" sau "Blonda din blocul meu" vor prinde viata, recreate de vocea inconfundabila a lui Zoltan Andras, sustinuta de chitara magica a lui Emil Viciu, de tobele lui Gabi Dragan, basul lui Vlady Sateanu si clapele lui Mircea Horvath.
Hunedoara), Centrul Cultural "Dragan Muntean" Program aparitii TV Romeo & Julia SALENO: Marti, 30 aprilie 2013, ora 19 - LIVE la TVR 2 si online pe TVR+ Redifuzare:
google-analytics.com